Cursus Slimmer werken voor ondernemers

Ben jij ondernemer en stuur je een team van medewerkers aan? en ben je de hele dag bezig met het blussen van brandjes, het voeren van gesprekken, het oplossen van “gedoe” en kom je niet toe aan zaken die er werkelijk toe doen? Zoals bijvoorbeeld het werken AAN je bedrijf in plaats van IN je bedrijf.

Zou je dat willen doen in een groep gelijkgestemden, zodat je kunt leren van en kunt sparren met elkaar?

Dan is deze vierdaagse cursus Slimmer werken voor ondernemers iets voor jou.

  • Vier dagen met steeds twee weken ertussen werk je keihard aan structuur aanbrengen, leren plannen, kortom overzicht krijgen.
  • Verder gaan we aan de slag met stress: wat doet het met je, waardoor wordt het veroorzaakt en hoe voorkom je het.
  • We werken aan je communicatie. Waarom loopt dat soms niet lekker met de ene persoon en wel met de andere? Inzicht in patronen, communicatietypes.
  • Daarnaast leer ik je hoe je leidinggeeft aan je team. Hoe laat je leiderschap zien? Walk the talk! Hoe delegeer je eigenlijk? En hoe ga je om met “oudere” medewerkers en met hele jonge medewerkers.
  • En we gaan praktisch aan de slag met tools om je inbox, je planning, je workflow en je informatie te structureren en organiseren.

Je moet stevig aan de bak!

We werken in een kleine groep (maximaal 8 personen) en ik verwacht écht commitment: tussendoor aan de slag met huiswerk, oefenen met het geleerde, noem maar op.

Maar dan heb je ook wat! Na deze training:

  • Heb je inzicht in je eigen communicatiepatronen, kun je die bij anderen herkennen en krijg je gemakkelijker dingen van mensen gedaan. Communiceren met impact dus 😉
  • Verder heb je inzicht in jouw leiderschapsstijl, heb je geleerd om situationeel leiding te geven (dus afhankelijk van persoon en situatie) en heb je geleerd om te delegeren.
  • Je kunt een passende lange- en korte termijnplanning maken voor je bedrijf en de daaruit voortvloeiende acties ook echt gaan dóen.
  • Je leert je eigen batterij tijdig op te laden (stressmanagement) zodat je goed voor je medewerkers, je klanten en je relaties kunt zorgen.
  • En je leert nieuwe tools kennen en oude tools (nog beter) gebruiken om meer overzicht te krijgen in mail, informatiestromen, planningen én om te kunnen delegeren.

Dus je krijgt tijd, ruimte en energie om écht te gaan ondernemen en jezelf én je bedrijf naar een hoger level te tillen. Te kunnen groeien, zakelijk en privé en om meer omzet te kunnen maken.

Jouw investering

Deze vierdaagse cursus vraagt een investering van 995 euro excl. BTW.

Inclusief werkboek, handouts en toegang tot een digitale leeromgeving.

Is deze investering je te groot in één keer? Je mag ook in twee termijnen van 525 euro excl. BTW betalen.

Iets voor jou?

Heb je nog twijfels, vragen of opmerkingen? Dan Skypen we toch even (of bellen). Mail me voor het maken van een afspraak! 

Liever individueel aan de slag? Dan is ondernemerscoaching Slimmer werken voor ondernemers misschien meer iets voor jou.

Liever één enkele sessie of individuele training boeken? Dat is ook mogelijk. We spreken een dagdeel af en gaan samen aan de slag! Zullen we een afspraak inplannen?

Op alle diensten van MBee zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Martine Floor-Bron | Martine@mbee.nl | (06) 573 52 064 | Roekelseweg 68, 6733 BR  Wekerom