Ondernemerscoaching timemanagement, leiderschap en/of communicatie

Soms heb je als ondernemer gewoon even een vastloper. Je merkt dat je het nét niet handig aanpakt. Dat je regelmatig tegen dezelfde dingen aanloopt. En dat die dingen te maken hebben met timemanagement, leiderschap/leidinggeven en communicatie.

Timemanagement

Je krijgt jezelf niet gemotiveerd, je hebt last van uitstelgedrag, er ligt een grote klus waar je steeds niet aan toekomt, maar die wel belangrijk is. Of je bent het overzicht even he-le-maal kwijt. Over je workflow, je inbox, en soms wel over je business in het algemeen 😉 Of je bent je focus kwijt.

Leiderschap en leidinggeven

Als je als ondernemer groeit, dan komt daar een nieuwe dimensie bij, namelijk het aansturen van je medewerkers. Misschien heb je inmiddels wel ervaren dat dát echt een vak apart is. Want hoe krijg je ze zover dat ze hun verantwoordelijkheid nemen, doen wat je vraagt, hun werk goed plannen en organiseren? En hoe leer je op de juiste manier te delegeren? Hoe stuur je die jonge generatie aan? En die “oude”, die allang weten wat ze moeten doen maar het nét niet helemaal handig doen?

Communicatie

Een belangrijk element binnen timemanagement, leiderschap, maar ook echt noodzakelijk als je goed wilt samenwerken. Of op een handige manier wilt communiceren met je medewerkers, zakelijk partner, klanten, relaties en leveranciers.

Hoe gaat dat in z’n werk?

We maken een afspraak. Telefonisch of via Skype vraag ik je al het hemd van je lijf 😉

Waar spreken we af?

Het hangt natuurlijk een beetje van het onderwerp af. Heb je een mail/outlook uitdaging? Dan zitten we samen achter jouw bureau. Maar heb je een ander onderwerp waar we mee aan de slag gaan, dan kan het ook fijn zijn om op een neutrale plek af te spreken. In een restaurant bijvoorbeeld. Of wandelend in de natuur. Ik heb al veel ondernemers meer werkplezier bezorgd daarmee.

Hoe vaak spreken we af?

Het ondernemerscoachingstraject Slimmer werken voor ondernemers bestaat uit 5 dagdelen van 3 uur. Die dagdelen zijn intensief en resultaatgericht.

Wat is je investering?

Voor dit intensieve coachingstraject is je investering € 1.695,– excl. BTW.

Hiervoor  krijg je:

  • 5 individuele coachingssessies van 3 uur
  • communicatiestijlentest
  • leiderschapstest
  • na iedere sessie éénmalige bel- of skype actie om even te sparren, te overleggen of je vragen te stellen.

Is de investering in één keer te groot maar wil je toch graag aan de slag? Betalen in drie termijnen van € 650,– excl. BTW. is ook mogelijk.

 

Afspreken?

Bel me op 06-573 52 064 of stuur een mail naar martine@mbee.nl

Twijfel je nog?

Laten we dan even Skypen om te overleggen. Een Skype-sessie duurt 20 minuten en is gratis. Bellen kan ook natuurlijk!

Liever één enkele sessie of individuele training boeken? Dat is ook mogelijk. We spreken een dagdeel af en gaan samen aan de slag!

Zullen we een afspraak inplannen?

Op alle diensten van MBee zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Martine Floor-Bron | Martine@mbee.nl | (06) 573 52 064 | Roekelseweg 68, 6733 BR  Wekerom