Caroline Vos | interimmanager en trainer bij Plateau: “Martine was mijn co-trainer tijdens verschillende trainingen leiderschap in verandering. Haar enthousiasme en energie werken aanstekelijk. Maar bovenal neemt ze haar vak, en daarmee haar deelnemers serieus. Naast haar kennis zorgt ze er ook voor dat het de deelnemers aan niets ontbreekt. (Werk)plezier, ja dat is Martine”

Esther van Veldhuizen | secretaresse bij Rudolphstichting: ” Wat mij het meeste bijbleef na je training? Het motto: ‘niet brengen maar halen’. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen werk. De communicatie wordt dus nog belangrijker en openheid is een hele belangrijke factor.
Je bent een fijne trainer, juist met jouw praktische voorbeelden/tips kan je voor je zien hoe je het zelf in de praktijk brengt. Wij hebben na jouw training alles ingezet en gelijk die manier van werken overgepakt en vastgehouden. Omdat wij in een duo baan zitten is het belangrijk om op één lijn te liggen. Dat zorgt voor goede resultaten! Veel werkplezier en een blije baas.”

Robert Zwart | topfotograaf, videograaf en brandingspecialist bij Beeldkracht.org : “Ik ken Martine als een zeer betrokken, kundig en bijzonder sociale vrouw. Zij kan als professional zakelijk en sociaal goed met elkaar verbinden. Zij is zelf een voorbeeld als het gaat om efficiënt en doelgericht omgaan met schaarse tijd, niet verwonderlijk dat ze dit op overtuigende manier kan overbrengen op anderen. Practise what you preach, gaat helemaal op bij Martine. Dat Martine van vele markten thuis is bewijst ze met haar Expertstatus op het gebied van online marketing en communicatie, ondernemerscoaching en social media. Over het laatste wil ik graag wat opmerken. Door Martine ben ik een stuk doelgerichter geworden op diverse social mediaplatforms. Daarnaast heb ik haar ook bij veel relaties aanbevolen en unaniem krijg ik terug te horen dat zij zeer tevreden zijn over de wat dit hen oplevert.”

Annette Wolters namens organisatie 0318samen: “Martine is een positief ingestelde ondernemer. Op een verzoek van ondernemend netwerk 018Samen om op zeer korte termijn op een avond een presentatie te geven, reageerde zij enthousiast. Flexibel is ze dus zeker. Martine dacht verder mee en kwam met de workshop ‘Werkplezier voor ondernemers’. Met de nodige humor en zelfspot stak ze van wal. Ze nam de deelnemers mee in haar verhaal. Martine Floor-Bron heeft een groot hart, een hart dat ook zeer zeker klopt voor de zaak.”

Marianne Metz | Employee First: “Martine is een kei op het gebied van social media. Ik kan haar van harte aanbevelen als je je LinkedIn profiel goed op de kaart wilt zetten! Een must voor professionals.”

Jaap van Beusekom | allround IT’er: “Martine zorgde tijdens de workshop door haar aanstekelijke enthousiasme voor een leuke informele sfeer. De sfeer die deze groep mensen nodig had om “over de drempel” te stappen en het uitstelgedrag bespreekbaar te maken. Je merkt dat ze veel ervaring met time-management, gezinsplanning en gebruikt dit bij vragen en praktijk situaties die we haar voorleggen. Ze weet je te prikkelen met anekdotes, praktijksituaties, one-liners of gewoon een praktische tips. De persoonlijke benadering en nazorg maakt het plaatje compleet. Ik ga het volgende seizoen zeker andere workshop(s) van haar volgen! “

Gratis e-book

Van zelfleiderschap naar leiderschap:
3 gouden tips om écht leiderschap te tonen, stap uit de waan van de dag!


gratis e-book

Op alle diensten van MBee zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Martine Floor-Bron | Martine@mbee.nl | (06) 573 52 064 | Roekelseweg 68, 6733 BR  Wekerom